perjantai 9. tammikuuta 2009

Tänään oli ensimmäinen munarakkula-ultra tässä hoidossa. Oikealla kasvoi kaksi vielä pientä rakkulaa 8 ja 9 mm. Vasemmalla ei näkynyt mitään, mikä oli outoa, koska vasen on aina ollut se aktiivisempi (1 rakkula). Nyt sitten jatketaan Menopuria maanantaihin, jolloin uusi ultra. Hieman nyt ihmetyttää, miksi nyt rakkulat kasvavat hitaasti, kun aikaisemmin on ollut niin kiire...

eli odottavalla kannalla mennään viikonlopun yli. Jos nuo kaksi rakkulaa jatkavat vielä silloin, niin meillä on tuplasti parempi saalis kuin koskaan! :) Menopur taitaa tuoda samanlaista virtaa kuin Puregon... Olen jatkuvassa touhussa, pullat on leivottu ja koti siistinä! On kiva aloittaa viikonloppu!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Josko ne kaikessa rauhassa muhii siellä oikein laadukkaiksi ja kypsiksi, ja jospa kaikki menee nyt sitten ihan eri tavalla, sillä paremmalla, nyt kun on se laiskempikin puoli ryhtynyt hommiin. Mun ekan ultran ysimillien innostui loppua kohti kasvamaan oikein hyvin, vaikka lekuri jo kovasti mutisikin että vähän kitukasvuisia oli päiviin nähden.

Pidän peukkuja!