keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Hapun vappuaaton kuulumisia...!

Testin teko houkuttaisi kovasti... Sormet oikein syyhyäisivät!!!!! :) Taidan kuitenkin olla kiltti tyttö ja unohtaa... THE DAY on jo kuitenkin huomenna!!

Tänään lähdemme ystäväpariskunnan luokse toiselle paikkakunnalle, käymme syömässä ja palaamme huomenna kotiin! ...Jännittävissä merkeissä! :)

Parina viime päivänä olo on aamuisin ollut kumma... Väsymystä tai ehkä oma hormonitoimintani kapinoi lugekapsuloita vastaan. Muutoin pientä korvennusta on tuntunut siellä ja täällä - mitä ikinä se sitten tarkoittaakin?!

Yritin ostaa illaksi jotain uutta vaatetta, mutta ei oikein mikään tuntunut mukavalta päällä... Vaatteiden osto on joskus niin hankalaa ja nyt kiinnostuskin on nollassa. Lugesteronit ovat tehneet minusta tällaisen; ruoka ei maistuisi, mikään ei oikein tunnu mukavalta ja nukkuisin vaan. Kävi miten kävi, huomenna on viimeinen lugepäivä ainakin vähäksi aikaa! Kiva niin!! :)

Toivottavasti vapusta tulee hauska! Onkin aikaa kun olen viettänyt vappuni "kuivin suin"! No pysyn menossa mukana ilman alkoholiakin (jos en sammu lugesteronin vaikutuksesta)... :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hui! Jännää! Ja täällä jännätään kanssanne. Joko jotain? peukut pystyssä!!!plussatuulia!