keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Aika päivittää lokia...

Inseminaatiosta on 1 vko ja 2 päivää... Aika tuntuu kuluvan todella hitaasti. Viikon päästä saamme tehdä raskaustestin, jos aikaisemmin ei ole selvinnyt... Oma kiertoni on lyhyempi, mitä nyt tohtorin ja lugesteronin kanssa yritämme, joten voipi olla, että selviää jo aikaisemmin... Tämä on niin uskomattoman jännittävää. :)

Lugesteronit ovat vieneet minulta virran... Viimeinen viikko on sujunut väsyneissä merkeissä! Sammun iltaisin kuin lamppu, silmät ovat puolitangossa koko päivän. Muita "sivuvaikutuksia" Lugesteronista ei onneksi ole tullut... Vaikka onhan tämä väsymys aika hurjaa, mieskin ihmettelee, kuinka väsynyt olen! Onneksi hän jaksaa olla ymmärtäväinen ja kannustava! Hänen mukaansa olo tuntuu HEDELMÄLLISELTÄ! :) Hänen sanomanaan se tuo hymyn kasvoille... Ja mitäpä sitä ei kestäisi tämän asian takia!

Parina viime päivänä on tuntunut lievää pistelyä, epäilisin, että taas on se puolitoista vuotta aina välillä vaivannut ilmavaiva, joka kipristelee! ...Toivon tietenkin salaisesti, että se vihdoin olisi sitä oikeaa! Jäämme odottamaan! :)

Ei kommentteja: