maanantai 28. huhtikuuta 2008

Tuleva viikko on varmasti tähänastisen elämäni jännittävin viikko! :) myös mieheni on jännityksessä mukana. Torstaihin on vielä PIIIITKÄ aika! Torstaina saamme tehdä testin. Toivon, että saan elää jännityksessä sinne saakka, eikä luonto ratkaise asiaa toisin...

Vappu osuu pahasti tähän saumaan. Tein uutena vuotena päätöksen, että en ota alkomahoolia ennen kuin olen ONNIESTERINI saanut, enkä aio ottaa! Eli vappuna tiedossa simaa ja alkoholittomia drinkkejä, koska menemme ystäviemme kanssa syömään. Olen aikoinani juonut aivan tarpeeksi, hyvän asian takia ei huikka maistu. Asia ei itseäni vaivaa ollenkaan, saa nähdä muuttuuko ongelmaksi muille... :) No hauska ilta on ainakin luvassa ennen TESTIPÄIVÄÄ!!

Jos testi on negatiivinen, ei kun tuulta purjeisiin vaan lisää!! Uutta hormonia peliin!! Nyt yritän ajatella asiaa positiivisesti kävi miten kävi... saas nähdä mitkä fiilikset on kun kaikki selviää! :)

Koska oma kiertoni on lyhyempi kuin nyt toteutettava kierto, houkuttaisi testaaminen jo aikaisemmin... eli periaatteessa voisin testata jo huomenna? ...Mieheni kanssa asiasta keskusteltuamme päädyimme kuitenkin kerrankin luottamaan tohtoreihin ja odotamme torstaihin... JOS VAIN MALTAMME!! No pakko tsempata... On vain yritettävä ajatella jotain muuta, taitaa taas tällä viikolla koti kiiltää puhtautta (paha tapa stressisiivoukseen!).

Että lähdempä pyykkäämään ja pyyhkimään pölyjä! Tällä viikolla se selviää! HUI!! :)

Ei kommentteja: