perjantai 30. toukokuuta 2008

Tää on niin tätä Hapun elämää! Lomalla ei paljon lokia ehtinyt päivittämään! 

No selvisi jo viikonloppuna, ettei meille vauvaa tullut tälläkään kertaa! PRKL!! :( Eilen menin jo vähän valoisammalla mielellä suunnittelemaan uutta inseminaatiota klinikalle ja taas iski Hapun tuuri. Hoitoa ei kannata tehdä, munaskut kasvavat jo hienosti ja ovat isoja, mutta kohdun limakalvo on niin onnettoman ohut, ettei siihen mikään kiinnittyisi. PRKL!! :(

Itku silmässä sitten pois klinikalta... Tällä kerralla osui taas onneksi mukava lääkäri, jonka kanssa sain rauhassa asiasta keskustella. Syy lapsettomuuteemme saattaa olla hyvinkin tuo liian ohut limakalvo. Munaskut ja limakalvo kehittyvät eri tahtiin... Toisaalta voi syy olla myös nauttimissani hormoneissa.... Se selvinnee ensi kierrolla, jolloin, jos kaikki näyttää hyvältä yritämme vielä yhtä inseminaatiota! Muutoin siirrymme IVF:än, ja pitkään hormonihoitoon... Se jää kuitenkin syksyyn! 

Eli jos positiivisia puolia haetaan, nyt ehkä selvisi syy. Ja syytä voidaan ohittaa IVF:n liittyvällä pitkällä hormonihoidolla. Harmittaa vaan niin kamalasti, mutta toisaalta "lepokierto" ja oma yritttäminen tuntuvat nyt ihan ok vaihtoehdolta, kun asiaa on hieman ehtinyt punnita! Lääkärikin sanoi, että joskus ihmeitäkin tapahtuu - ja yllättäen tuleekin luomusti raskaaksi. Uskoa ei tuohon nyt paljoa ole, mutta yrittänyttä ei laiteta! ...ja eipä tarvitse pidättäytyä höpsimisestä tällä kierrolla ainakaan hoitojen takia tai hormonien aiheuttamien oireiden vuoksi! 

Nyt töihin, yöt alkaa... Lomaa olisi ollut kiva vielä viettää, kun ilmatkin vaan paranee! :) Kyllä Hapu täältä taas nousee!


Ei kommentteja: