maanantai 5. toukokuuta 2008

Nyt on jo hieman valoisammat mietteet... Negatiivinen tulos raskaustestissä oli musertava! Vaikka viimeiseen asti toivoin positiivista testitulosta, jokin pieni ääni päässäni varoitti toivomasta liikoja. Tuloksen selvittyä syytin itseäni ja "paskoja vehkeitäni"!! Mieheni, jälleen kerran, tuki minua ihanasti. Ja tiedänhän minäkin, ettei inseminaatio välttämättä onnistu ensimmäisellä kerralla eikä välttämättä neljännelläkään! Takaiskut tuntuvat niin sydäntäsärkevän pahoilta, pää on aivan tyhjä... Pettymys on suuri - tunnen pettäväni myös mieheni (tai ruumiini pettää - ei Hapu)... Hän on niin ihanasti ollut projektin joka vaiheessa mukana, että soisin jo hänelle onnistumisen tunteen!! :)

No nyt ollaan päästu pinnalle synkkyydestä ja uusia munia haudotaan jo!! :)

Kävin tänään tarkastuskäynnillä klinikalla ja follikkeliultrassa oikealla näkyi 3 follikkelia 8-11 mm! Puregonit aloitetaan jo tänään 4.kierron päivänä, hieman aiemmin kuin edellisellä kerralla. Kolme rakkulaa on raja, että inseminaatio voidaan tehdä... täytyy toivoa, ettei lisää ilmene. Lääkäri väläytteli myös mahdollisuutta siirtyä IVF:ään, jos rakkulat lisääntyy. No katsotaan rauhassa perjantain seurantakäyntiin, jolloin ollaan taas paljon viisaampia! Viimeksi oikealla oli pieni kysta, mutta lääkärin mukaan sitä ei siellä olisi näkynyt vaan vain ne kolme rakkulaa! Kuulemma mahdollisuudet onnistua paranee, jos rakkuloita on enemmän kuin yksi. Eli nyt taas täyttä höyryä eteenpäin!!!

Vappukin meni ihan mukavasti. Join spritea ja fantaa, niin että taisin olla sokerihumalassa. Pysyin hyvin menossa mukana! Väsymys oli vain aivan mahdoton! :) Kerroimme haikaramme harharetkistä parhaille ystävillemme ja se meni paremmin kuin osasimme kuvitellakaan. Meitä ymmärrettiin! :) Nyt toivomme, että seuraavaksi voimme kertoa KAIKILLE iloisia uutisia! :)

Nyt päikkäreille, työtä odotettavissa seuraavat neljä yötä (siis sitä oikeaa palkkatyötä)!

Ei kommentteja: