tiistai 7. huhtikuuta 2009

Lomat alkavat olla takana päin... Loma oli rentouttava ja kaikin puolin onnistunut. :) Lapsettomuudelle emme uhranneet montaakaan ajatusta, liikuntaa ja runsaasti rentoutusta ja lepoa. Nyt tuntuukin olo suht levolliselta.

Uusi hoitokierros pyörähti käyntiin lauantaina, eilen varailin sitten aikoja IVF:ää varten, joka olisi todennäköisesti vkolla 20. Mutta mennään rauhassa ja hissukseen eteenpäin, askel kerrallaan. Lauantaina otin ensimmäisen Marvelon-tabletin, siitä lähtien on väsy vaivannut, eilenkin tuli otettua kahden tunnin päiväunet. En tiedä, onko syy Marvelonin vai loman... Kunnon sairaanhoitajana luin tablettipakkauksen kupongin vasta eilen illalla ja yllätys, älä käytä jos kärsit migreenistä jne. No jos on jo käyttänyt muutaman päivän? Aamulla soitin klinikalle, mutta siellä jäivät asiaa selvittämään... Saas nähdä mitä sieltä kuuluu...

Nyt siis koitetaan pitää mieli rauhallisena ja levollisena. Liikunta ja terveellinen ruoka jatkuu, vaikka loma loppuikin. Uskoa ja toivoa tarvitaan, että saataisiin OnniEsteri alulleen! :) Sitä vielä vähän kasaillaan... :)


Ei kommentteja: