maanantai 16. maaliskuuta 2009

Aika tehdä pitkästä aikaa päivitys lokiin... Jos elämä menisi kuten suunniteltu, sniffailisin parhaillaan synarellaa. Mutta ei, vehkeeni pettivät taas. Synarellan aloituskierto alkoi suunnitellusti, aikataulussaan, mutta kesti vain 13 päivää!!! No ajattelin, että ei sitten, aloitetaan nyt sitten synarellalaskut uudestaan, homma ei olisi viivästynyt kuin 13 päivää. Mutta ei se niin mennytkään. Lääkäri totesi, että tälläiset "lyhyet kierrot" kuuluvat munasarjojen toimintahäiriöön. Minulle kävi näin ensimmäisen kerran ikinä (siis ainakaan vuosiin ei näin ole käynyt). Heti vedettiin mielestäni hätäiset johtopäätökset... Joudun odottamaan seuraavaa kiertoa ja sitten aloittamaan e-pillerit ja vasta sitten synarella.

Radiossa kuulin puhuttavan, että paskan määrä on vakio, jos yhtenä päivänä menee huonommin, niin toisena on pakko mennä paremmin. Tämän vuoden puolellakin on minun paskan vakio noussut mittaamattomiin mittoihin, eikä sitä hyvää päivää ole näkyvissä, joka tasoittaisi tilit. Pieniä ilon ja valonpilkahduksia elämääni toki mahtuu, mutta heti kun tuntuu helpottavan hieman niin tulee uusi takaisku.

Työpaikallani on kireä ilmapiiri ja ihmiset ovat väsyneitä. Kun huonoon työilmapiiriin lisätään vielä omat "ongelmani" olen välillä todella väsynyt. Mietin omaa tulevaisuuttani työni parissa, mitä oikein haluan ja etenkin missä haluan työtäni tehdä. Onneksi kohta alkaa loma, melkein kolme viikkoa pois töistä tekee todella hyvää. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää. Luulen, että olisin saanut sairaslomaa, jotta jaksaisin kaiken tämän paskan - mutta toisaalta, jos tässä joudutaan harkitsemaan adoptiota, voi uupumus-diagnoosi tukkia sen tien. Toisaalta, jos loman jälkeen jatkuu samanlaisena - taidan käydä jonkun konitohtorin luona juttelemassa. Tämä on ollut rankin kevät ikinä...

Klinikan omalääkäri oli mielestäni ensimmäisen kerran hieman hätäinen - toisaalta olen ennenkin epäillyt, mutta lääkärit ovat lopulta osoittaneet ammattitaitonsa. Nyt otti hieman hermoon myös lääkärin naureskeleva loppukommentti - "koita nyt taas selvitä näistä jatkuvista pettymyksistä". Koitan... Häneltä siis en todennäköisesti sairaslomaa saisi asioiden nollaamiseen.

Nyt sitten odottelen lomaa ja uutta kiertoa...! Lomaa kaipaan enemmän... Yritän taas löytää elämääni positiivisuutta, jonka jo hetken luulin löytäneeni!

Ei kommentteja: