keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tänään oli mielialaa kohottava käynti klinikalla... Tilanne oli olosuhteisiin, siis Marveloniin ja Synarelaan nähden hyvä. Pääsen aloittamaan piikityksen huomenna, joten mahanahka valmistautukoon, menopur alkaa. Punktio olisi sitten toivottavasti viikolla 20, ettei kovin paljoa siitä enää venyisi! :) Tänään limakalvo oli ohut, kuten pitää, oikealla ei näkynyt mitään, vasemmalla pieniä rakkuloita. Aivan kuin viimeeksikin!

Pinna on tavanomaista kireämmällä, kuumat aallot hönkii yli, mutta ei migreenejä! Migreenit loppuivat kuin seinään Marvelonien loppumisen jälkeen. Yritin kysellä lääkäriltä (ei oma/mutta tuttu) mitä mieltä on, oliko kannattavaa syödä. Suoraa vastausta en saanut, mutta rivien välistä saatoin lukea, että samaan tulokseen oltaisiin päästy odottamalla seuraavaa kiertoa. On se outoa, että ensimmäisen kerran ikinä, kierto on tuollaisen hormonihässäkän jälkeen epäsäännöllinen, niin heti aloitetaan Marvelon. No, nyt se on ohi, enkä aio enää ikinä ottaa Marvelonia... Täytyy olla jokin todella hyvä perustelu, että minä nielaisen tuollaisen myrkyn. :)

Nyt pidetään lippua korkealla ja mieltä stressittömänä... Niin on kuulemma parasta, muita poppaskonsteja ei klinikalta ollut tarjota! Munia kasvatellaan siis huomisesta lähtien.

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Hyvää kasvatusta ja antoisaa piikittelyä!!! Iso hali ja paljon voimia jaksaa!!!