tiistai 24. helmikuuta 2009

Kohti uutta hoitoa...

Kävimme keskustelemassa lääkärimme kanssa klinikalla ja samalla suunnittelimme uutta hoitoa. Tarkoitus olisi aloittaa synarellat tämän kierron lopusta ja pitkittää niiden sniffailua yli pääsiäisen, koska molemmin puolin pääsiäistä ei hoitoja tehdä. Mitään syytä tai muuta epätavallista ei edellisestä hoidosta selvinnyt... Lääkäreitä ihmetyttää vain minun huono vasteeni hormooneille. Nyt otettiin mm keliakia vasta-aineet, vaikkei keliakian oireita minulla olekaan. Lisäksi lääkäri ottaa asian esille jossain suuremmassa "komiteassa". Se sopii meille, mitä enemmän tietoa sen parempi.

Keskustelut lääkärin kanssa olivat rentoa ja leppoisaa - syytä hoitojen huonoon tulokseen pohdittiin. Kuitenkin lääkärin puheista jäi ihan positiivinen kuva. Nyt siis tehdään uusi hoito samalla kaavalla kuin edellinen, Synarellan ja Menopurin avulla. Olisimme voineet aloittaa hoidon vaikka heti, mutta lomamatkamme vuoksi halusimme lykätä sitä yhdellä kierrolla eteenpäin. Ja lepo tuntuu ihan mukavalta, sitä paitsi olen vasta henkisesti pääsemässä yli edellisen epäonnistumisen. Eilen tuntui ensimmäistä kertaa mieli hieman positiivisemmalta kuin negatiiviselta. :) Ja niinhän se on, että meidän tilanteessa uusi hoito tuo aina uutta toivoa elämään! Yritetään säilyttää positiivinen vire!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Hapu!
Mun oli ihan pakko tulla sanomaan että ootteko ajatellu, tai kenties kokeillut jo, jotain toista lääkettä menopurin tilalle? Meillä nimittäin kävi niin, että aiemmat hoidot on tehty Gonal F lääkkeellä ja niissä on tullut edes jokunen munasolu (kaksi kertaa on plussakin tullut mutta mennyt sitten kesken molemmat).

Nyt koitettiin Menopuria koska sillä pitäisi olla parempi vaste tälläisille joille munasolut ei kunnolla kasva ja ovat huonolaatuisia mutta meille kävi ihan täysin päinvastoin. Munasoluja tuli yksi ainoa kappale ja siitä kehittynyt alkio oli erittäin huonolaatuinen. Tuloskin nyt oli jo sillä hetkellä selvä, neganhan siitä pamahti.

Mua itseeni ärsyttää kun kaikki käy huutelemassa omia neuvojaan meille, mut silläkin uhalla mä nyt tulin kertomaan että meillä ainakin on selkeä ero eri lääkkeillä!

Jaksamista ja voimia!!! Sitä tällä tiellä todella tarvitaan!!

Hapu kirjoitti...

Heippa vaan! Juu, kyllä ollaan kokeiltu Puregonia aiemmin, jolla vaste oli 1 munasolu hevoskuurin jälkeen. Viimeksi siis Menopur, jolla loistovaste (meille) 3 solua. Ainoa ongelma on, että menopur annoskin on jo EHDOTTOMASSA maksimissa... Mutta yksikin munasolu riittää! :)