tiistai 2. syyskuuta 2008

Ajatukset vilisevät päässä sekavana. Mieli on maassa...

Tänään tehtiin inseminaatio, mutta toiveet eivät ole kovin korkeilla. Tällä kertaa oli huono kierto paitsi minulla, myös mieheni simpat olivat vähissä ja heikkoja laadultaan. Eli kun asiat alkavat menemään alamäkeä, ne saavat vain lisää pontta ja vauhti vain kiihtyy... Jos jotain positiivista päivästä etsii, niin inseminaatio oli kivuton ja helppo tällä kertaa! Kiitos rauhallisen ja taitavan lääkärin!

Lisäksi pohdimme lääkärin kanssa minun huonoa vastetta hormoneille... Ilmeisesti kaikkea syytä, jos ollenkaan voi laittaa Synarellan niskoille. Suoraan kysymykseen sain suoran vastauksen, eli jatkossakin toiveemme raskautua ovat todennäköisesti selvästi alentuneet! Mieheni simpat ovat aina olleet hyviä, joten nyt oli vain joku poikkeuskerta. Seuraavassa kierrossa yritämme ivf-hoitoa lyhyellä hormonihoidolla. Ja jos saamme edes yhden munasolun se kerätään talteen. Todennäköisesti lääkäri arvioi, ettemme koskaan voi saada kovin montaa munaa kerättyä. Toisaalta yksinkin riittää!

Vaikealta tuntuu hyväksyä näitä huonoja uutisia. Viikonloppu ja alkuviikko on mennyt mollivoittoisissa tunnelmissa meillä molemmilla. Ja nyt siis jatkuu. Yritimme asennoitua jo positiivisesti tämänpäiväiseen inseminaatioon, mutta taas rysähti pommi. Huonot simpat ja huono ennute muutoinkin. Torstaina alkaa Luget ja sitten meillä on pari viikkoa aikaa seuraavaan lääkäriin. Sitten hyvin todennäköisesti aloitetaan Puregonit.

Eli nyt sitten taas kerätään itsemme kokoon ja aloitetaan jälleen kerran alusta.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostat kohtalotoverilta..Googlasin vähän ja osuin sun blogiin. Ainakin yhtä kauan meilläkin on ollut yritystä ja yhtä kauan ollaan oltu yhdessäkin mieheni kanssa. Menossa on nyt 1. ivf sumutteluineen ja piikkeineen. Saas nähdä miten käy. Epäonnistuneet kauhutarinat googlettaen eivät ainakaan anna toivoa, joten ei pitäis lukea. Toivon tsemppiä ja voimia hoitoihin ja elämään muutenkin. Muistetaan että toivoa on ja IHMEITÄ tapahtuu!!!

-sanna-

Hapu kirjoitti...

Kuten olen monesti manaillut, google on kaiken pahan alku. :) Meitä lapsettomuuden kanssa kamppailevia on paljon, ei ole mikään harvinainen asia nykypäivänä! Ja kaikki me toivomme ja uskomme sisimmissämme niihin pieniin ihmeisiin! :)