maanantai 18. elokuuta 2008

Myydään päänsärky ja painajaiset, kuumat aallot kaupanpäällisinä... :( Aikamoisia aineita sitä ihminen ottaa unelmansa saavuttaakseen! Toivon, että synarellat loppuisi keskiviikon lääkärin jälkeen... Tämä on tätä vauvanteko-dopingia (taidan ymmärtää urheilijoita, jotka tekevät mitä vain omankin terveyden kustannuksella saadakseen haluamansa)... Huomenna tulee kaksi viikkoa jokapäiväistä päänsärkyä, viime viikon lopulla päänsäryt hieman kovenivat. Mieli on edelleen kovin matalalla. Ainoa positiivinen asia on, ettei naama alkanut kukkimaan tai nenäkarvat rehottamaan (Synarellan sivuvaikutuksista)... Siis ainakaan vielä! :)

Hieman jännittää tulevat viikot, katse täytyy pitää tiukasti tulevassa... Kaiken lisäksi mieheni joutuu lähtemään työmatkalle toiselle puolelle maapalloa. Aiemmin on tuntunut ihan mukavalta lähettää mieheni matkaan, nyt ensimmäisen kerran iskee haikeus! Joudun yksin aloittamaan munien kasvattamisen ja kaiken muun rumban. No, yhtä vaikea kun minun on mieheni matkaan laittaa on hänen tällä kertaa lähteä! Ja pääasia on, että hän palaa ehjänä takaisin... Ja sitten toivottavasti pääsemme piakkoin munien keruuseen ja toivottamaan alkiolle hyvää matkaa! :)

1 kommentti:

Rusakko kirjoitti...

Heh, mä pelkäsin kans Synarelan karvojen kasvatus vaikutusta ;) mutta onneksi se oire jäi väliin. Muhun Synis vaikutti loppuvaiheessa lähinnä aika masentavasti. Mutta oi sitä onnea ja virkeyttä kun puregonin pistely alkoi :)))