torstai 14. elokuuta 2008

Loma oli ihana! Loma kaukana kotoa oli sitä, mitä me juuri nyt tarvittiin! :) Lomalla sai niin fyysisesti kuin psyykkisesti levätä - olimme kaukana lapsettomuudesta ja etenkin hoidoista... Herkuttelimme ja nautimme elämästä! :) Otin jopa pari drinksua ja yhtenä iltana ruuan kanssa viiniä (kauheaa...! :) ) Suunnittelimme jo tulevia lomia, taisimme löytää suosikkilomakohteemme pitkälle tulevaisuuteen! Ja mikä hauskinta, suunnittelimme lomia ajatellen, että OnniEsteri olisi meidän mukanamme! :)

Valitettavasti loman viimeisinä päivinä alkoi Synarella-suihkaisut! Olo ei ole ollut sen jälkeen mitenkään hehkeä... Mieli matalalla, jokapäiväinen päänsärky, huonosti nukutut yöt ja painajaisia... Ei näin...! :( Synarella on pahinta, mitä lapsettomuuden vuoksi on lääkkeiden/hoitojen puolesta joutunut tähän mennessä kokemaan... Mielessä täytyy vaan pitää päämäärä, OE! Muuten tätä ei jaksaisi, olen ollut muutaman kerran niin tuskainen kuumissa aalloissa ja hermostuksissani, että on meinannut Synarellat lentää nurkkaan... Pohjalta täytyy nähtävästi ponnistaa taas hoitoon! Vajaan viikon päästä on lääkäri ja sitten toivottavasti saan vaihtaa suihkaisut jo Puregon -pistoksiin!

Jos suunnitelma menee, kuten alustavasti on ajateltu, IVF on kuun vaihteessa, eli lähenee ja lähenee! Toivottavasti mielikin nousee, kun näistä suihkaisuista pääsee eroon! Ja sitten selviää mm. tuottaako tehtaani munasoluja ja millaisia, hedelmöityvätkö munani jne. Elämme jännittäviä aikoja tulevana syksynä... Voimme jopa saada oman OnniEsterimme alulleen!! :)

Nyt panostamme mieheni kanssa tähän kaiken... Terveelliset elämäntavat on loman jälkeen nostettu uudelleen kunniaan, vitamiineja hedelmistä, marjoista ja kasviksista sekä liikuntaa! Mieheni yrittää pitää mieltäni korkealla ja yritän niin itsekkin kovasti... Mielekästä tekemistä kun löytää, niin kyllä se siitä...! :)

1 kommentti:

t76 kirjoitti...

moi

jostain bongasin tämän sun blogin ja on kovin samanlainen tarina kuin meillä... yritetty on jo 2005 alkaen, ei nyt ehkä ihan joka kuussa mutta mitään ei ole kuulunut. Hoidoissa yksityisellä viime syksystä ja tutkimuksia tehtiin ja 3 inseminaatiota - tuloksetta. nyt on paperit julkisella ja tiedossa IVF 2-3 kk päästä. Aiemmin lääkkeenä miehellä vain clomit, mutta nyt ois tulossa Suprecure sumute ja Puregon... kutsu on siis tullut julkiselle mutta täytyy vielä tarkistella noita aikatauluja tarkemmaksi... toivottavasti nyt onni vihdoin potkaisisi....

Toivotan teillekin onnea uusiin koitoksiin!

-t