maanantai 30. kesäkuuta 2008

Ihmeellistä...

Ihmeellistä... koko sen ajan, kun tässä nyt olen ovulaatioita testannut, on testi ollut positiivinen kp10. Ja mitä kummaa sitten tapahtui nyt, testi oli eilen kp 10 NEGATIIVINEN. Olipas kummastus... Olin aivan varma testitikkua uittaessani, että kaksi viivaa. Yksi viiva vain.

Tänään tikussa oli sitten kaksi viivaa ja inseminaatio siirtyi huomiseksi. Nyt ei ihan ymmärrä onko hyvä vai huono asia... Toisaalta alkukiertoni lyhyys on ollut ongelma, mutta toisaalta olen aina käynyt kuin kello, tarkasti. Nyt jätättää...! :) Sainpas pistettyä Puregoniakin ennätyspitkästi, josko siellä nyt olisi munat muhineet hyvin ja tarpeeksi.

Huomenna on sitten inseminaatio. Pelottaa. Edellinen kerta toukokuussa oli yhtä helvettiä, sattui ja lääkärikin oli mikä oli. No nyt lääkäri on tuttu ja mukavan oloinen. Saas nähdä pystyykö sitä huomenna edes kertomaan kuulumisia.

Täyttä häkää mennään eteenpäin! Ja huomenna paitsi että tehdään inseminaatio suunnitellaan jo valmiiksi IVF aikoja. Eli rattaat taas pyörii eteenpäin. :)

Ei kommentteja: