torstai 20. maaliskuuta 2008

Toivo nousee taas...! eilinen ovulaatio ja onnistunut pikkukavereiden liikkeelle lasku on taas saanut toiveet nousemaan... Vaikka lääkärimme sanoi, että viiden vuoden sisällä ehkä luomusti onnistumme, silti jokaisella yrityksellä toiveet ovat korkealla! Mistäs sitä tietää vaikka se olisi juuri nyt!!

Lisää toivetta tälle kerralle nostaa omien putkieni rassaaminen. Kuulostaa joltain muulta, mitä se todellisuudessa on... Olin alkuviikosta munanjohtimien aukiolotutkimuksessa, jossa tutkitaan putkien aukiolo ruiskuttamalla nestettä niistä läpi. Ja taas tapahtui se kaikista pahin, GOOGLASIN!! No ensinnäkin tutkimuksessa jännitin aivan turhaan, googlaamalla löydetyt kauhutarinat saivat minut tutisemaan. No tutkimus oli lähes kivuton ja putket on auki ja kunnossa! No se miksi toiveet nousivat googlaamalla, liittyy joidenkin kokemuksiin, että aukiolotukimuksen jälkeen on tullut onnistuminen! Putket auki rassattuina olen taas seuraavat kaksi viikkoa täpinöissäni... Ja jos ei nyt onnistu, niin seuraavassa kierrossa pääsemme inseminaatioon! Eli nyt on kevät toivetta täynnä!

Kahden viikon talviloma on tässä kohdassa juuri se, mitä tarvitsin. Lepoa ja ulkoilua. Huimat suunnitelmat säännöllisen uimisen aloittamisesta ovat kariutuneet tällä viikolla kerta toisensa jälkeen. Ideana oli mennä aamusta uimaan. Aamuisin on kuitenkin väsyttänyt niin mahdottomasti, on ollut ihanaa vain heräillä rauhassa. Joten se siitä uimisesta. Nyt on huima suunnitelma, että tiistai-aamuna menisin. Pääsiäisenä kun ei uimahallikaan ole auki.Tekosyitä toisensa perään!

Lisäopiskeluun liittyviä töitäkin täytyisi saada eteenpäin, mutta miten tehdä kirjallista työtä aivan toisesta aiheesta, jos mielessä pyörii vain ovulaatio, vauva ja hormoonit hyrrääävät ajatukset aivan muualle! Tämä on ihan hullua! Onneksi edessä on pitkä vapaa viikonloppu yhdessä mieheni kanssa.... Parin päivän vierailu vanhempiemme luonna saa taas ajatuksia välillä muualle... normaaleihin asioihin! (tai niihän sitä taas uskotellaan itsellemme!)

Ei kommentteja: