maanantai 13. heinäkuuta 2009

Tosiaan, lokipäivitykset ovat jäljessä pahasti. Kesäkiireitäköhän on ilmassa?! :)

Viime viikon maanantaina siis siirrettiin alkio, joka sulatuksessa menetti itsestään 25% (ei kuulemma mitään harvinaista). Priima-alkio muuttui kuitenkin luokitukseltaan huonommaksi. No, mitään oireita ei ole tässä kierrossa ollut suuntaan tai toiseen. Lääkkeetkään eivät tunnu aiheuttavan minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Eli kaikki on kunnossa, mutta syystä tai toisesta ei alusta alkaenkaan ole kovin suurta uskoa ollut onnistumiseen. Onko sitten itsesuojeluvaistoa vai mitä.

Viikon päästä sitten testaillaan, miten kävi. Klinikalla kesäloma, joten omat testit otetaan käyttöön. Toki toivotaan onnistumista enemmän kuin mitään, mutta usko alkaa siis hommasta jo loppua! Hyvillä mielillä silti mennään, kesälomaa suunnitellen ja haaveillen... :)

4 kommenttia:

Lumituuli kirjoitti...

Kyllä olis jo teidän vuoro onnistua! Kovasti puhalten tarrasukkia pienelle alkiolle, että tarraisi mahdollisimman tiukasti kiinni.

Hyvää kesää ja ilmoittehan väliaikatietoja ;)

*TsemppiHali*

monalina kirjoitti...

Täällä peukut pystyssä! Sanoi kuka tahansa mitä tahansa, niin minä olen ainakin elävä todiste siitä, että vaikka usko alkaisikin jo hapertua, niin silti voi onnistaa. Ja sitä todellakin toivomme, että pieni pitäisi nyt kiinni!

Anonyymi kirjoitti...

Peukut täälläkin pystyssä! Olen uusi blogisi seuraaja - itse vasta aloittelemassa hoitoja joskus syksyllä. Asun ulkomailla ja se teettää omat mutkansa tähänkin projektiin. Toivottavasti kuullaan mukavia uutisia teiltä!!!

http://lapsettomuus.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja tuo minun blogini osoite olikin http://lapsettomuushoidot.vuodatus.net

=)