maanantai 15. joulukuuta 2008

Kolmas synarella aamu... Tässähän tämä menee! On ollut niin kiireinen viikonloppu, ettei ole edes ehtinyt "kauhistelemaan" sivuoireita saati tunnustelemaan muutoin lapsettomuusasiaa. Lokikin on jäänyt niin vähälle huomiolle. :) Mutta mikä kivointa, Hapun uusi koti alka näyttää jo kodilta!

Niiskautus synarellaa aamusta ja illasta ei paljon onneksi joulukiireitä lisää - kunhan vain muistaisi aikataulun. Onneksi on puhelin muistuttamassa... :) Ainakin näin niiskauksien alussa ei ole yhtä pahoja päänsärkyjä ollut kuin ensimmäisellä kerralla... kaksi yötäkin on mennyt ilman painajaisia. Olisiko toinen kerta helpompi!

Tällä viikolla onkin vain pari yötä töitä ja sitten joulu menee töissä (rahat kiiluvat silmissä)... Toivottavasti on viimeinen joulu töissä pitkään aikaan, saisi viettää sitä sitten ihan oman perheen kanssa.

Hyvässä mielessä pelottavan moni tiineenä talviaikaan -projektilaisista on plussannut (tai muutoin hyvissä asemissa)! Mieleen hiipii pelottavia ajatuksia, että olenko minä se, joka jään yksin roikkumaan ja odottamaan seuraavia projekteja. Olen kyllä todella aidosti onnellinen kaikkien niiden puolesta, jotka vaikean lapsettomuuden kohtaamisen jälkeen saavat oman vauvan! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpäs olekaan tainnut ennen jättää sinulle kommenttia! Vierailulla olen kyllä käynyt.

Samaa pelkään minäkin...Pidän peukkuja kaikkien projektilaisten puolesta (TODELLAKIN!) , mutta mieleen on hiipinyt myös ajatus, että näinköhän tässä käy, että minä jään yksin jatkamaan tätä matkaa.

Tsemppiä ja voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Ette ole yksin...meitä on oikeasti todella paljon ja minä ainakin täällä taustalla tuskailemassa ja tsemppailemassa teitä.Eipä luovuta toivosta,eihän???
Johanna

Hapu kirjoitti...

Toivosta ei luovuta! :) Ei ennenkuin viimeinenkin oljenkorsi on tutkittu!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans yksi joka pelkää seilaavansa projektista toiseen aina uudet ihmiset seuranaan, no ehkä ei pidä vaipua aivan epätoivon syövereihin.. En jaksais nyt masistella ollenkaan ;) Ehkä meillekin joskus suodaan se pikkuinen, ehkä joskus..